Gå til Tekst
Gå til Tekst
Storfe 2019 – Har du meldt deg på enda?

Storfe 2019 – Har du meldt deg på enda?

Spennende fagprogram, mange utstillere og sosialt samvær er noen stikkord for Storfe 2019. Påmeldingsfrist er 27. oktober.

Seks organisasjoner samarbeider om å arrangere Storfe 2019, på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen, onsdag 27. og torsdag 28. november 2019. Disse er Felleskjøpet, Geno, Norsk Landbruksrådgiving (NLR), Nortura, Tine og Tyr.

Spennende fagprogram

Fagprogrammet er inndelt etter hovedfokus på melk- og kjøttproduksjon. Det blir egne fagbolker om kalv/kvige, avl, økonomi, management/driftsledelse, beite og helse.

 

− Klimasmarte løsninger blir stadig viktigere i landbruket. Her gjelder det å finne praktiske løsninger, sier Rune Lostuen i Felleskjøpet, ansvarlig for programmet under kongressen. Ny teknologi og optimalisering av gardsdrifta blir sentralt.

 

Det legges opp til fire parallelle fagprogram med felles åpningsforedrag og avslutning. Og tradisjonen tro blir det festmiddag med god, norsk mat, underholdning og dans.

 

Her finner du programmet for Storfe 2019

Utstillere

For at et arrangement som Storfe 2019 skal kunne arrangeres, er vi helt avhengige av utstillerne våre. De betegnes også derfor som sponsorer, da denne inntekten er avgjørende for at det blir kongress.

 

«Vi er heldige som har fått med oss mange ulike og spennende utstillere i år» sier Eli H. Krogsti fra TYR, som er ansvarlig for utstillere og sponsorer sammen med Agnete Børresen, fra Geno. De sitter i hovedkomiteen for kongressen, og jobber for at utstillingen skal bli godt profilert.

«På en slik kongress er foredrag svært viktig, men vi ønsker også å få til en god ramme for utstillerne» sier Børresen. Derfor legges det opp til at pauser brukes i utstillingsområde, samt at all kaffeservering vil foregå her.

Det er totalt 25 utstillere, både små og store bedrifter innen landbruket. Sparebank 1 er hovedsponsor for kongressen.

 

Her finner du en oversikt over alle utstillere og kart over utstillingsområdet 

 

Meld deg på Storfe 2019 her


Annen informasjon

Til toppen